lauantai 25. toukokuuta 2013

Kokeiluja ja lahjoja

Moikka moi!

Otsikon mukaisesti, olen tehnyt kokeiluja, joista tuli lahjoja. Alunperin olin ajatellut, että koska ilahdutimme päiväkerhontätejä jouluna pipareilla, jättäisin nyt lahjat unohduksiin, mutta.. En sitten pysynyt kannassani, vaan viimisenä iltana oli pakko tehdä lahjat kerhotädeille. Kokeilin tehdä perhosia kutistemuovista. Leikkasin ensin perhosia stanssilla ja leimailin sitten erilaisia kuvioita niiden pintaan. Leimailu osoittautui haastavaksi liukkaalla pinnalla, mutta harjoituksella sujui koko ajan paremmin. Kutistin kuviot kuumailmapuhaltimella ja lähes kaikki menivät jollain lailla piloille. Näistä perhosista mulla ei ole tähän hätään tähän kuvaa, mutta katsotaan jos saan laitettua sen myöhemmin. Kaikki nekin kyllä säästin, eivät ne niin hirveitä ole, mutta en niitä kyllä kenellekään anna.

Perjantaina mukaani tarttui kaupasta pari uutta leimasinta. Ihastuin Papermanian lintu- ja pöllöleimasimiin, joista näissä on siis käytetty tuota lintua. Ensin ajattelin tehdä ikäänkuin tagin, johon olisi tullut lintu ja nimi, mutta siihen kuluneen kutistemuovin määrä supisti teoksen nykyiseen muotoonsa. Harmittaa vaan tosi paljon, että linnuissa näkyy ihan liian selvästi kaunis väritysjälki..... No.. Pakko se on vain kestää. Nämä työt kutistin uunissa ja prosessi sujui huomattavasti paremmin.

Mutta siis tässä kuva, ja kuvassa olevan avaimenperät matkasivat tänään kerhon päättäjäisiin ja kerhotädeille kiitokseksi.

 
Kiitos kun poikkesit! Jätäthän viestin.

2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja piku lahjoja, mä joskus ihmettelinki mihin noita lintu leimasimia vois käyttää kun ovat nii isoja mut tohon ne on ku tehty:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Noi on tosiaan aika suuria leimasimia. Mä näin heti vaan mielessäni avaimenperiä ja korvakoruja kutistemuovista, mutta saapa nähdä mihin muihin projekteihin tiensä joskus löytävät. =0)

      Poista