sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Kortteja

Moikka moi!

Tässä ensimmäiset askartelupöytäni ääressä valmistuneet kortit. Nämä matkasivat kaikki äideille, eli äitienpäiväkortteja kaikki. Pää löi kyllä aivan tyhjää näitä aloittaessa, mutta kun idean oli saanut, olisin istunut tekemässä vaikka koko yön.. Korttien valmistuttua tuli monta juttua mieleen, mitä olisi vielä voinut tehdä, mutta tyytyväinen olen näihinkin, pitkän pitkän tauon jälkeen valmistuneisiin kortteihin.

Uusia suunnitelmia on jo mielessä. =0) Koitan laittaa askartelupöydästäkin juttua, kun muistan vaan ensin näpätä siitä kuvan. Olen niiiin superiloinen, että mulla nyt viimein on se pöytä ja kaikki tavarat sen lähimaastossa. Nyt tulee oikeasti tehtyäkin jotain, kun tavarat ovat edes jollain asteella lähekkäin. Ennen, kun osa tavaroista oli sänkymme alla, osa varaston komerossa, osa siellä, loput täällä.. En tullut edes aloittaneeksi mitään, koska se tuntui liian haastavalta. Ja pöydän puuttuessa hommia olisi pitänyt tehdä keittiönpöydän ääressä, joka puolestaan olisi tarkoittanut sitä, että kaikki olisi aina pitänyt siivota pois... Joo, ei huvittanut edes aloittaa mitään. Nyt oli niin ihanaa jättää kortit välillä "hautumaan" ja palata myöhemmin uudelleen. Toki niitä nytkin pitää hieman varjella muruilta, ne kun kerkeävät joka paikkaan... Mutta, ei se haittaa, kun pöytä on nyt olemassa. =0) Olen todella iloinen. =0)

Tässä kortit:

Kiva kun kävit kurkkimassa täällä, muistathan jättää viestin! Kiitos ja ensikertaan. =0)

5 kommenttia:

 1. Hienot kortit oot väsänny! Mä vaan painoin Oliverin kämmenen kuvan paperiin ja tein niistä kortit :b

  VastaaPoista
 2. Kiitos!! Mut hei, se oli silti itse tehty, eli raukkaudella! =0)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kortteja ♥
  Mitä stansseja olet käyttänyt, näyttävät kaikki kauniilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! =0)

   Öö.. Kukat on tehty Joy!n Vintage Flourishesin kukkastanssilla, koukero on Sizziksin, perhonen on tehty Whiff of Joyn pikkuperhoset stanssisetin perhosella ja tuo sirompi koukero on muistaakseni Bosskutin.. Oliko kattava vastaus? Tässä kun vasta opettelen tähän bloggaamiseen, on hirveän kiva saada vinkkejä ja palautetta! Kiitos! =0)

   Poista
 4. Kiitos tiedoista. Jälleen uusi nettiputiikki jo ennestään liian pitkään listaan. Jokaisesta haluaisin ostaa jotain...koko ajan :)

  Minä vasta suunittelen blogin aloittamista. Vuosia sitten pidin mutta en enää muista yhtään miten aloittaa :)

  Lomalla otan asian käsittelyyn.

  VastaaPoista