keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Kaksi korttia

Heipsan!

Olen ollut oikein supertehokas menneisiin vuosiin verrattuna ja valmistanut parin päivään sisään kaksi korttia. Tosin tiukalla aikataululla nekin.. =0) Tässä ensimmäinen. Tämä on siskolleni, joka täytti 18. Tästä kortista tuli kyllä yksi tähän asti tekemistäni parhaimpia. Olen hurjan tyytyväinen. Kokeilin rohkeasti kaikkea mitä mieleen tuli ja annoin luovuuden lentää. Siltikin, näin jälkeen päin, on paljon mitä tekisin toisin tai paremmin, mutta pitää vaan yrittää askarrella enemmän, niin kehittyy. =0) Tässä kuvia kortista: 
Kortin sisälle tein tuollaisen taskun ja sinne piilotin ikäänkuin lipun tai lupauksen, että isosisko tarjoaa yhden lonkeron. Hän on kovasti odottanut, että menisimme yhdessä jokilaivalle. Tässä sitten oma lupaukseni siitä. Laitoin yläreunaan myös paikan, mihin hän voi halutessaan merkitä päivän, jona lupaus on täytetty. =0) Korttiin tekstasin tekstin paljon onnea täysi-ikäiselle, mutta siitä nyt ei tullut kuvaa.
 
Sitten tein vielä kortin pienelle pojalle ja siitä tuli tällainen
 
 
Tämä nalle on yksi ensimmäisiä Distress Inkeillä värittämiäni kuvia. Nytkin olisi muutamia kuvia odottamassa värittämistä. Siihen olen kyllä jäänyt tyystin koukkuun.

Ensi kertaan! 


1 kommentti:

  1. <3 <3 <3
    ps. ei ne parit tequilatkaa pahitteeks olis! ;)

    VastaaPoista