keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Decoupage...JOOO!!!

Moikka moi!!

Taas on ollut hetken hiljaista täällä, en vain millään ehdi istua tarpeeksi, että kirjoittaisin ajan kanssa. Juttuja on nytkin odottamassa useampi, mutta tähän väliin on ihan pakko laittaa elämäni ensimmäinen decoupagetyö. Kun tästä joskus kauan sitten ensimmäisen kerran kuulin, ajattelin, että minä en ainakaan tuollaista ala puuhaamaan, pyh... No, nyt sitten löysin aivan ihania Vintage lautasliinoja ja olin aivan myyty. Oli pakko päästä kokeilemaan.

Ensin maalattiin urakalla tyttären kanssa rasioita, sekä pari ovikylttiä ja yksi naulakko pohjamaalilla. Käytössä oli harmaata ja pastellin sävyistä lilaa ja vihreää. Lilasta rasiasta oli tarkoitus tulla syntymäpäivälahja äidilleni, mutta koska olen vanhemmiten oppinut kypsyttelemään tekemisiäni, oli rasia vielä kesken syntymäpäivän koittaessa. Rasiasta tuli mielestäni todella kaunis. Näitä tulen varmaan tekemään tulevaisuudessakin vaikkapa lahjaksi. Tässä kuvaa rasiasta.


 
Todella pitkään mietin, laittaisinko jotain myös rasian alaosaan, tuohon alareunaan siis. Tämä rasia sai jäädä nyt ilman sen enempiä, onhan siinä kaunis lila väri. Saapa nähdä millaisen asun seuraava rasia saa. Yritän pian laittaa juttua myös naulakosta. Olen siitä aivan innoissani. Lisäksi tulossa muutamia kortteja. Kiva kun kävit katselemassa, muistathan jättää jäljen käynnistäsi!! Tavataan taas pian!! =0)

2 kommenttia:

  1. OOOOOI,mitä ihanuuksia oletkaan taas saanut aikaseksi! Huomasin linkin fB.ssä ja liityin heti lukijaksi. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ja kiva kun liityit, ei oo vielä suurta joukkoa. On tosin hyvin hidasta päivittelyäkin.. Tervetuloa mukaan seurailemaan mun sähläilyjä. =0)

    VastaaPoista