lauantai 27. heinäkuuta 2013

Kolme korttia

Moikka moi!

Kesä juoksee kovaa vauhtia kohti syksyä. Kohta alkavat koulut ja pellot muuttuvat kultaisiksi. Kesä ei ole enää ollut samanlainen opiskelujen päättymisen jälkeen. Jotenkin se vain tulee ja menee, ja yhtäkkiä se on ohi, ennen kuin tajuaa sen olleenkaan. No, olempa kuitenkin tässä kovassa vauhdissa tehnyt muutamia korttejakin. Valmiina on vielä yksi, mutta koska se ei ole vielä löytänyt synttärisankarille asti, jätän sen odottelemaan. Lisäksi tilauksessa olisi hääkortti.. Olen antanut ajatuksen muhia, mutta pikkuhiljaa se pitäisi viedä jo toteutus-asteelle. Kääk.

Tässä näitä kortteja kuitenkin:

Ensimmäisenä syntymäpäiväkortti. Tällä osallistuin elämäni ensimmäisen kerran haasteeseen. Se oli Sinellin Blogin kuukauden korttikisa, jonka aiheena oli perhoset. Haaste päättyy heinäkuun lopussa ja se löytyy täältä.


 
Toisena syntymäpäiväkortti nuorelle neidille. Tästä ei tullut sinne päinkään sellainen kuin olin ajatellut. Jotain kortista mielestäni puuttuu. Ehkä teksti, sillä laitan sen aina. En vain saanut sitä kuitenkaan mielestäni järkevästi korttiin sopimaan.. 

 

 
 
Ja viimeisenä 1-vuotiskortti pienelle pojalle. Ensimmäisiä kertoja kun laitan korttiin nauhaa. Oppia ikä kaikki. =0)
 


Tässä nämä kortit tällä kertaa. Kiitos kun poikkesit! Jätäthän kommentin!

2 kommenttia: