perjantai 23. elokuuta 2013

Kortteja

 
Bloggeri ei ole ollut kanssani yhteistyöhaluinen, enkä ole hetkeen saanut kuvia ladattua blogiin. Nyt näyttäisi taas toimivan, joten tässä muutama kortti.
 
 
Ensimmäisenä kortti mummulle. Tässä on paljon ihan uutta kokeilua. Ensimmäistä kertaa kokeilin stanssata tuon kortin reunan. Tuli mielestäni tosi kiva, vielä kun keksisi jonkin kivan tavan korostaa sitä. Tähän laitoin vähän mustetta ja helmiäistä. Pitsit ovat minulle myös kohtuullisen uusi materiaali, mutta olen kyllä aivan rakastunut niihin. Ihanaa hempeyttä. Muuten jätin kortin aika simppeliksi. En vain osaa ladata korttiin hirveää määrää tavaraa. Ehkä sekin vaihe vielä tulee.
 
 
 
 
Tämä kortti puolestaan matkasi 8-vuotiaalle. Perhonen on stanssattu, kohokuvioitu ja lopuksi koristeltu sattumanvaraisesti hileellä. Kulmat on stanssattu ja suihkuteltu helmiäisellä. Tuo helmiäinen on itsellä tällä hetkellä kovassa huudossa, sitä tulee ruiskittua melkein joka paikkaan. =0)
 


 
 
Tämä kortti onkin ollut koneella jo tovin, tosin ei taida olla vieläkään perillä.. No parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Tämä matkaa siis 6-vuotiaalle pojalle. Tässä kortissa on ensimmäinen kokeiluni "päällystää" jotain Glossylla... Ei mennyt ihan nappiin, mutta ihan ok ekakertalaiseksi. Harjoitus varmaan tekee mestarin tässäkin?
 


 
Tällaisia kortteja tällä kertaa. Lisää päivitystä tulossa heti kun ehdin, luvassa vähän lasimaalausta ja ompelua. =0)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti