perjantai 22. marraskuuta 2013

Pikapläjäys kortteja

Moikka kaikki vanhat ja uudet lukijat!

Taas tulee pikapostausta. Pöytäkoneella en vain saa tehtyä tänne mitään, se on hidas ja ei suostu lataamaan kuvia ja.. Plääh. Joten nyt kun sain läppärin auki ihan päiväsaikaan ajattelin laittaa nopeasti vähän kuulumisia!

Ollaan tyttären kanssa leivottu pipareita ja piparitaloa. Tänään oli koristelun vuoro, ja talon koristelu olisi selvästi pitänyt antaa tyttärelleni, sillä oma mielikuvitukseton pääkoppa ei antanut aihetta riemuun, vaikka niin olin toivonut. No, talo on nyt koristeltu ja kasausta vaille valmis ja ensi vuonna sitten voi taas toteuttaa uusia visioita.

Muutenkin valmistaudumme jouluun. On jo aloitettu siivoamista ja yritetään saada koti pysymään jo nyt normaalia siistimpänä, jotta joulu sitten mahtuu sisään. Olen kyllä jouluihminen päästä varpaisiin ja odotan sitä itsekin jo kovasti.

Tässä näitä kortteja:

 
Syntymäpäiväkortti aikuiselle naiselle. Tässä ensimmäinen itse tekemäni taustapaperi.

 
Vauvakortti pienelle pojalle. Simppelin yksinkertainen, mutta silti mielestäni kaunis. Ja tuo rusetti on muuten ensimmäinen tekemäni haarukkarusetti. =0)

 
Tämä myös vauvaonnittelukortti ystäväni pienelle prinsessalle. Kortista löytyy kaksi ihanaa uutta stanssiani, tuo sydänlippu-ketju sekä sydän, jonka päälle nalle on liimattu. Pitkästä aikaa leimakuvan värittelyä myös. 

 
Ja tässä synttärikortti ihanalle ystävälleni. Tämä on SE kuva, joka sai mut innostumaan H2O-väreistä. Kevään leimailutaivaasta nimittäin ostin kokeeksi yhden napin. Tähän asti se on vain lojunut laatikonpohjalla, mutta nyt päätin kokeilla sitä. Siivet on maalattu sillä (lisänä myös kimalleliimaa). Rakastuin aivan tyystin. Onneksi tällä viikolla posti toi niitä vähän lisää, en millään malta odottaa, että pääsen kokeilemaan lisää..
 
Kiva kun kävit, yritän palata tänne pian!! Jätäthän kommentin!

2 kommenttia: