perjantai 20. joulukuuta 2013

Yllätys

Voi ei.. Taas on mennyt melkein kuukausi! En vain ehdi, en millään päivittää.. Kuvia ja juttuja on vaikka kuinka ja paljon. Osa niistä on kyllä tonttupuuhia, joten niitä olen tietoisestikin jättänyt odottamaan, mutta paljon olisi teille näytettävääkin!

Viime yönä tuli taas puuhailtua paketoinnin ja lahjailun merkeissä ja mm. tällaisia pikkupaketteja (joihin itse kyllä ihastuin ikihyviksi, niin söpöjä ne mielestäni ovat) valmistui sukulaislapsille:


En ole mikään ekologisuusintoilija. En nyt tarkoita, ettenkö kierrättäisi ja ajattelisi luontoa, vaan lahjojen saralla yleensä kyllä paketoin lahjat värikkäisiin ja iloisiin papereihin, sen enempää ajattelematta siitä syntyvää jätevuorta. Nyt olin itse valmistanut pieniä lahjoja ja niiden paketoiminen itselle "perinteiseen" tyyliin, ei vain tuntunut hyvältä. Niimpä ostin Muovitukusta näitä pienehköjä paperipusseja, sekä Inspiraatioista ihania sydän-tarroja, ja pakkailin nämä pienet ihanuudet. Kyllä tuli söpöjä, vaikka itse sanonkin. Viime yönä sitten ajatuksen siivet liitelivät ja ajattelin, että voisin joulun kunniaksi laittaa pystyyn pienen arvonnan. Kaikissa muissa kuvan paketeissa, joissa muuten sisällä piileskelee samanlainen käsintehty pikkulahja, on jo saajan nimi, mutta päällimmäinen on vielä ilman nimeä. Joten, niimpä julistan nyt arvonnan alkaneeksi ja onnekkaalle ("onnekkaalle", itsetunnossani ei suinkaan ole mitään vikaa ;0) ) lähtee sitten pieneksi joulunjälkeislahjaksi tämä kyseinen pikkupaketti, jonka sisältö säilyköön vielä salaisuutena. Osallistua voit kommentoimalla tähän tekstiin ja aikaa on jouluaaton keskiyöhön asti. Lupaan suorittaa arvonnan sitten joulupyhien aikana.

Ihanaa joulunaikaa Sinulle, lumettomuudesta huolimatta. <3

p.s Vaikka lahjat ovatkin sukulaislapsille, sopii sisältö yhtä hyvin aikuisellekin ;0)

4 kommenttia:

  1. Kauniita on paketit ja ehdottomasti mukana arvonnassa.
    Hyvää Joulua myös sinulle ��

    VastaaPoista
  2. Ihanaa kyllä on seurailla täältä blogista sun mahtavia ideoita ja niiden toteutusta. Tosi söpöjä paketteja oot tehnyt! Mukavaa joulua myös sinulle :)

    VastaaPoista