perjantai 24. tammikuuta 2014

Muutoksen vuosi 2014


Heipparallaa!

Tämä vuosi tuntuu olevan minulle monella tapaa käänteentekevä. Alkuvuonna täytin kolmekymmentä. Ei nyt mikään hirmuinen muutos sinällään, vaikka monen olikin vaikea niellä, että olisin niin vanha. Ilmeisesti käyttäydyn kuin pahainen teini. Pitkästä aikaa päätin oikein kahvittaa sukulaisia ja ystäviä. Tästähän sai hyvän syyn leipoa kakun ja sen koristeet. Leipominen on todella lähellä sydäntäni ja jonkin verran on tullut osteltua myös leivonta- tai oikeastaan enemmänkin koristelujuttuja. Jossain vaiheessa viime vuotta päätin kuitenkin vetää rajan ja keskittää pääasiallisen intressini askarteluun ja jättää leivonnan hieman taka-alalle, lähinnä omaksi iloksi.

Tällaista kakkua meillä syötiin. Mustat glitterillä koristellut ruusut eivät kyllä valokuvassa pääse alkuunkaan oikeuksiinsa, mutta voin vakuuttaa, että livenä näyttivät omastakin mielestäni tosi kivoilta. Muffinsikin sai pienen perhosen huipulleen liitelemään.
Pari korttiakin on valmistunut odottelemaan vastaanottajaansa. Tässä ensimmäisessä tähyillään tähtiin. Kortti on mielestäni ihan kiva, mutta jotain siitä ehkä puuttuu tai jotain tekisin toisin, jos vielä voisin. Mutta en häpeile sitä saajalleen lähettää.


Lisäksi vielä toinen kortti, jolle ei varsinaista saajaa vielä olekaan tiedossa. Se jos mikä on harvinaista, sillä tähän asti olen tehnyt kortteja nimenomaan hikikarpalot otsalla aina juuri tietylle henkilölle.. Tähän korttiin liittyykin pieni salaisuuden siemen. Se on nimittäin saanut inspiraationsa uudesta lehdestä elämässäni. Jokin aika sitten elämässäni kääntyi uusi lehti, aivan yllättäen. Se oli kaikin puolin vain ja ainoastaan positiivinen ja voimauttava lehti. Sen myötä olen saanut elämääni aivan uutta perspektiiviä ja virtaa. Olen myös huomannut paljon hyviä puolia ja ennen kaikkea muutoksia itsessäni. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Kiitos kun kävit taas kääntymässä, jätähän viestiä! <3

2 kommenttia: