keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Rasia

Jouluna tuli tyhjennettyä jokunen konvehtirasia. Oman jouluni tekevätkin juuri konvehdit ja kinkku, joulun lemppari"ruoat".

Jonkun aikaa olen jo pyöritellyt päässä sitä ajatusta, että konvehtirasian koristelisi. Netissä olin niitä paljon nähnytkin, mutta oma toteutus oli vain jostain syystä, yllättäen, siirtynyt ja siirtynyt. Nyt päätin ryhtyä tuumasta toimeen. Rasia muutti heti uuteen kotiinkin, sillä tein sen ystävälleni, joka oli mennyt naimisiin uutena vuotena. Ehkä joitain kukkia tms. olisi voinut vielä lisätä, mutta tykkään kyllä tästäkin. Tosi kiva ensimmäiseksi rasiakseni.

Tässä kuvia:

Ensin maalasin rasian kevyesti askartelumaalilla.


Leikkasin paperit hieman pienemmiksi, kuin itse rasia. Ei kyllä kaikki menneet ihan suunnitelmien mukaan, mutta harjoitus tekee mestarin.Leikkasin satiininauhat ja kiinnitin ne paperien alle huomaamattomasti. Ehkä aavistuksen pidemmät narut olisivat olleet paremmat.


Sisälle liimasin paperin ja yläreunaan pitsin koristeeksi. Liimasin myös sisälle reunoille kartonkisuikaleet.


Rasian yläreunaan laitoin mustan pitsin ja alakulmaan pienet tekstit. Rasian ajattelin olevan kiva pienille muistoille hääpäivään tms. yhteiseen juttuun liittyen.


Tässä vielä lähikuvaa. Keltaiselle kartongille leimattu kuva ja tekstit, ja stanssattu Big Shotilla.


Sisältä näyttää tältä. Sinne myös stanssasin nuo kulmat ja sydämen. Numerot niinikään stanssattu kartongista ja päälle levitetty Glossy Accentsia.


Rasian pohjasta ei ole kuvaa, mutta sinne liimasin mustan paperin ja pienen sydämen, jossa oli onnentoivotus.

Tämmöistä tällä kertaa. Muistaa jättää kommenttia!

2 kommenttia: