perjantai 14. maaliskuuta 2014

Mitä tehtäisiin?

No kutistemuovisteltaisiin! Tai miten sen sitten sanoisikaan. Eilen illalla mulla tuli ihmeellinen innostus, että pitäis taas kutistemuovistella. Kertoja on tähän mennessä melko harvoja ja oikeastaan joka kerta joku juttu on mennyt ihan metsään.. Nyt halusin mustaa kutistemuovia ja sitä oli onneksi illalla käden ulottuvilla töissä. Ostin siitä matkaan mukaan ja tänään iltapäivällä alkoi työstö. Stanssasin kukkia, lintuja ja siipiä Sizzixin stansseilla, mustia ja valkoisia. Ajatuksena oli kasata kukista kerroksia. Tarvittaviin leikkasin valmiiksi reiän Fiskarsin pihtilävistäjällä.

Kutistuksen hoidin uunissa. Laitoin monessa erässä, mahdollisimman kauas toisistaan ja aina samankokoisia yhdellä kertaa. En tiedä olisiko sillä oikeasti merkitystä, mutta koska osia oli paljon se tuntui loogiselta. (Uuni 175C ja ikkunasta katselin, koska olisi valmista.) Uunista ottamisen jälkeen "litistin" vielä suoraksi akryylipalikan avulla.

Sitten työstin osia korviksiksi, osa jäi vielä "pöytälaatikkoon" odottamaan. Lisäilin vähän blingiä, helmenpuolikkaita ja timangeja. Harmi vaan, että nuo siivissä olevat timantit ovat tosiaan Papermanian, ja niissä siis liimapinta valmiina.. Saapa nähdä pysyvätkö ensinkään.. Olisikohan pitänyt heti liimata jollain paremmalla liimalla? Sama jäi hieman kaivelemaan nuo hirveän isot välirenkaat, jotka tulivat kukkakorviksiin.. Mutta kun ei laatikossa nyt ollut pienempiäkään ja olen vielä melkoisen aloittelija-sorttia.. No, ens kerralla sitten viisaammin ja ehkä "paremmin" tarvikkein.

Tässä vielä kuvia:
Huomenna Leimailutaivas ja Helmiplaneetta, ihanaa!! Ehkä laitan tästä korvikset, moikkaa jos törmätään!! Näkemisiin!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti