keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Äitienpäiväkortit

Viime vuonna Äitienpäiväkorteissani oli Vintage-naisia. Niin olisin halunnut tehdä sellaisia nytkin, mutta päätin, etten voi samanlaisia tehdä peräkkäisinä vuosina. =0) Sitten leimasin lintuja tagille. Niistä tuli mielestäni tosi söpöjä. Ostin häkki-stanssinkin, koska se sopisi täydellisesti korttiin. Stanssasin ja sommittelin, sommittelin ja stanssasin.. mutta korteista ei vaan tullut mulle mieleisiä. Torstaiaamuna päätin, että lähettämättä en jätä, nyt on tehtävä jotain. Ja tällaista syntyi:Kartongit ovat yllätys yllätys, helmiäistä. Kiekurat on stanssattu kauan odotetulla Marianne Designin kiekurastanssilla, kukat leikattu paperileikkurilla ja niiden keskellä on, kuvan antamasta vaikutelmasta huolimatta, valkoisen helmenpuolikkaat.

Kivan simppelit.

Omalle äidille piti tehdä vähän extraa. Ostin loppuviikolla askartelulehden (en nyt muista nimeä), jonka mukana tuli kiva leimasinsetti. Nappasin siitä tekstin ja stanssailin paljon, helmiäiskartongille. Ja omalle äidille syntyi tällainen kortti:


Kortissa oleva kultainen kehys, josta osa jää tekstin alle, on yksi uusista stansseista, jotka saapuivat Englannista, Sizzixin Spring Salesta. =0)

Kortin sisään sujautin itse tekemäni korvikset:


Ja tämmöisen kassinkin äitini sai. Siihen on painettu lastemme kädenjäljet.


Näillä tunnelmilla vielä kerran oikein ihanaa Äitienpäivää kaikille äideille!!

1 kommentti: