sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Yo-kortteja

Tänä vuonna sain tehdä kaksi YO-korttia; yhden omalle siskolleni ja toisen sukulaiselle. Siskoni kortti tuotti minulle todella paljon harmaita hiuksia. Liekö syynä aihe, saaja vai se, että olen ollut vähän meneväisellä tuulella viime aikoina. Eikä mitään tietenkään voi tehdä ajoissa... Viimeisenä yönä satalasissa pitää tehdä. Toisaalta niissä tilanteissa sitä tuntee olevansa parhaimmillaan.

Siskon kortista löytyi lopulta, ylläri ylläri jälleen kerran, kohokuvioitua helmiäiskartonkia, nauhaa ja vähän erilainen rusetti. Ylhäällä stanssatut kulmat. Tuosta kulmastanssista tykkään todella paljon. Sisälle tulostin tekstin helmiäispaperille, jonka stanssasin kivan muotoiseksi.


Sukulaistytön korttiin pääsi uusi Onnea-leimasimeni. Kauan olen tuota leimaa himoinnut ja nyt sen hankin. Se on musta vaan niin kaunis. Teksti on leimattu mustalla Stazonilla helmiäiskartongille, joka on stanssattu muotoonsa. Viereen pääsi niin ikään melko uusi, ihana kiekura-stanssini ja ihania paperikukkia. Lakki on ääriviivatarra ja sen alla olevat kartongit niinikään stanssattu. Kulmiin lisäsin vielä vähän timantteja. Mitäs pidät?


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti