maanantai 28. heinäkuuta 2014

Koruilua!

Inspiraatioon tuli ihania uusia helmiä. Olen ostanut niitä useasti aiemminkin, mutta tähän asti ovat pääosin jääneet helmilokerikkooni joutilaana makoilemaan, kun kasailemani yhdistelmät eivät vain ole miellyttäneet silmää. Nyt iskin silmäni toden teolla ihaniin, sanoisinko purppuran läpikuultaviin lasihelmiin, jotka hurmasivat minut täysin. Ostin alkuun vain muutaman ja kotona illalla sain sen idean; nyt teen itselleni nilkkaketjun! Kaivoin koruosalaatikkoni esiin tavaravuorien alta, (kyllä valitettavasti askartelupöytäni on aina lähes saavuttamattomissa... ) ja ryhdyin töihin. Löytyi ketjua, löytyi korupiikkejä, työkalut... Mutta eikä! Ei ollut papukaijalukkoja.. Yhyy.. Minun oli pakko malttaa seuraavaan päivään ja ostaa töiden lomassa itselleni lukkoja. Uskomatonta, että vaikka kaikkea olen haalinut, niin en lukkoja... =0)

Seuraavana iltana pääsin vihdoin tuumasta toimeen. Kasailin ensin nilkkaketjun uusista ihanista punertavista helmistä. Kiva tuli, mutta nälkä kasvoi syödessä, oli pakko tehdä vielä toinen! Siihen käytin niinikään uusia helmiä Inspiraatiosta, ihania turkoosinsävyjä. Tällaiset tuli:


 
Itselläni korujen tekeminen on vielä aivan lapsenkengissä. Tarvikkeita olen haalinut jo pitkän aikaan, mutta vasta nyt pikkuhiljaa olen saanut jotain oikeasti aikaiseksi. Kutistemuovikoruja on tullut tehtyä jonkin verran, vähän korvakoruja, mutta nämä ovat varmaan ensimmäiset tällaiset korut mitä olenkaan ikinä tehnyt. Kova homma oli katkoa ja väännellä korupiikkejä helmiä varten. Varmasti siinäkin tekniikka kehittyy, kun jatkaa sitkeästi harrastamista. Jäin kyllä lisää koukkuun, niin paljon, että seuraavana päivänä ostin hirveän säkin lisää helmiä.. Katsotaan, mitä niistä syntyy.. =0)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti