tiistai 21. lokakuuta 2014

4 korttia ja kasa huonoja kuvia

Heipsan kaikille!

Kiirettä pitelee, edelleen. Tai totuus on, että ei tässä mitään varsinaista kiirettä ole. Elämä vain on uusilla urilla, ja niihin uriin tottuminen vain ottaa oman aikansa. Kyllä se tasapaino työn ja kodin välillä sieltä varmasti tulee, uskotaan niin. =0)

Tässäpä teille neljä korttia. Kuvat jouduin ottamaan kiireessä vieraassa ympäristössä ja sen valitettavasti huomaa. Kuvat eivät tee ollenkaan oikeutta korteille. Mutta tässä niitä nyt kuitenkin tulee:

 
Ensimmäisenä kortti pienelle pojalle. Pöllö on stanssattu Marianne Desingin stanssilla ja vatsaan tehty tähti Fiskarsin paperilävistäjällä. Pallot on muistaakseni (pahoittelen huonoa muistia..yritän petrata tällä saralla..) Die-Namicsilla. Kirjaimet myös MD:n. Lippis Joyn. Pallopainoksi heitin kivan tähtikuvion.

 
Toisessa kortissa majailee ihana Wild Rose Studion norsuvauva. Kuva on leimattu mustalla Archival Inkillä ja väritetty Distress ink musteilla. Norsun vaalea kartonki on stanssattu Die-Namicsilla ja piparireunainen sininen tausta Hot Off The Pressin stanssilla. 

 Ja viimeisenä kaksi samankaltaista korttia uudella ehkä ihan vähän lempparistanssilla, Hot Off The Pressin sekin. Setissä on siis neljä erillistä kukkaa. Näissä kummassakin kortissa on koottu päällekkäin kaikki neljä, ja lisätty vähän tyyliin/aiheeseen sopivaa koristetta. Ylempään nappi ja alempaan vähän bling blingiä. Mä niin tykkään tästä. Tällä tehdään vielä vaikka mitä. =0)

Kiitos kun jaksat seurata, nyt askartelemaan!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti