tiistai 3. helmikuuta 2015

Kaverisynttärit vol.2

Nyt on siis pyöräytetty käyntiin Saran kaverisynttäriaika. Nyt oli vuorossa järjestyksessään toiset kaverisynttärit ja täytyy sanoa, että tässä alkaa itsellä tulla jo stressi, että mitä sitä sitten pitääkään itse järjestää hetken päästä. Synttärithän kun eivät nykyään ole enää sitä, että kaverit tulevat kylään ja syödään kakkua.. Vaan pitää olla kaikenlaista teemaa ja ohjelmaa.. Huh huh, mistä mä sen kaiken keksin??!?

Jatkettiin Saran toiveesta samalla, mutta erilinjalla. Eli tehtiin yhdessä heijastin, mutta erilainen kuin viimeksi. Kortti tehtiin myös jo vähän keväisemmällä teemalla, vaikka talveahan tässä tyystin vielä elellään. Siitä puheenollen, olimme tänään pienellä ajelulla lasten kanssa eräällä pikkutiellä tässä ihan lähellä.. Ja harmittaa niin, kun en voinut pysähdellä joka mutkaan ottamaan kuvia, mutta kyllä oli aivan mahtava maisema tänään tarjolla. Puut olivat taipuneet lumenpainosta ja hetken aikaa taivas oli utuisen sininen.. Oi voi, siinä oli kyllä oikeeta euforiaa kun sitä katselin. Ihanaa..

Mutta tässä siis kortti ja lahja! Ja onnea vielä sankarille! Kummankin heijastimen mukana meni toki vähän makeaa ;0)...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti