torstai 16. heinäkuuta 2015

Pikakuulumisia

Pahoittelen, että täällä on niin hirveän hiljaista! Sama virsi jatkuu, aika ei vain riitä... Niin paljon jää tekemättä kaikenlaista, mitä ajatuksissa pyörii. Samalla kuvien "heittäminen" Instagramiin ja facebookkiin on jotenkin niin helppoa. Tämä sanallinen puoli kun ei aina oikein kulje... Mutta aion kyllä päivittää näitä uskollisesti tänne Teille kaikille! Jätäthän kommenttia!!

Nyt on kuitenkin ollut työn lisäksi muutakin syytä hiljaiseloon, sillä mulla oli elämäni ensimmäinen loma! Ja ensimmäinen, koska eihän aikuisiällä enää huomioida upeita, aurinkoisia, lämpimiä ja pitkiä kesälomia koulusta.. ;0) Tuli ajettua jotakuinkin Pori-Seinäjoki-Ähtäri-Seinäjoki-Tampere-Hämeenlinna-Lahti-Hämeenlinna-Salo-koti lenkki. =0) Oli ihanaa viettää aikaa perheen kanssa ja lomailla. Säätkin suosivat ja akkuja ladattiin!!

Ihanaa kesää Sinulle ja hyvää lomaa, jos se on vielä edessä päin! Itsellä vielä kaksi viikkoa jäljellä, joten koitan sitten saada enemmän tekstiä ja kuvia tännekin! Ähtärin possuilta vielä lomaterkut!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti